Årets första Berghs Bar

Berghs Bar
Igår var jag ute i full smoking mundering med ros och inbjudan i högsta hugg. Det var sjukt kallt, nämligen -18 grader, men nån var tvungen att göra det. Jag hade min kompanjon Axel vid min sida som med ett smått nervöst leende försökte hålla de stackars rosorna vid liv…
Vi knatade runt till ett antal byråer som några i klassen på Berghs hade valt ut. Vi ville lämna en personligt avtryck på evenemanget, därav denna utstyrsel…
Byråerna reagera lite olika på vårt oanmälda besök, men överlag var det glada kommunikatörer som mötte oss med en skön entusiasm inför festen.
Jag och Axel tog Norrmalm, Östermalm och Vasastan medan andra tog söder.

Kartan visar vart vi ska ha lämnat inbjudningar.

Känner du att du inte fått någon inbjudan till årets fest så hör av dig till mig: kontakt

20130125-095352.jpg

 

berghsbar, berghspl, berghs, orwander, henrikorwander