KTH och Berghs i samarbete

Då var det klart, samarbetet mellan KTH och Berghs School of Communication.

Det har varit en tuff period och mycket hårt arbete. Mina kollegor på Interactiv Communication har gjort ett hästjobb.

Vi fick i uppdrag av Berghs att hjälpa KTH och ta fram ett sätt för studenter att lättare finna kurser på KTH.

KTH stod för programmeringen och vi – jag, Daniel och Josefine från Berghs skulle ta fram en Usability Analysis, Graphic User Interface och Revised User Requirements Document …vad är nu detta kan man fråga sig… Jo , vi var tvungna att analysera hur studenter söker utbildningar i dagsläget samt revidera våra tungt tekniskt begåvade kollegor på KTH´s User Requirement Document. Vi tog även fram en grafisk profil som skulle tilltala och hjälpa målgruppen att på ett enkelt sätt finna den kurs dom sökte. Arbetet slutade på ungefär 80 sidor med material från analyser, grafiska formgivningar och framförallt tekniska termer… Nu är det i alla fall färdigt och det känns riktigt skönt att kunna lägga fokus på nästa projekt. Slutresultatet COURSE FINDER!

Skärmavbild 2013-02-06 kl. 10.55.08 Skärmavbild 2013-02-06 kl. 10.54.44 Skärmavbild 2013-02-06 kl. 10.55.17 Skärmavbild 2013-02-06 kl. 10.55.28