Lansering av KNIVBREV

Nu sätter vi äntligen igång med Knivbrev!!! Vi har fått otrolig respons på vår – ännu inte klara – hemsida från alla möjliga potentiella kunder runt om i landet. Läs mer om Knivbrev nedan och hur vi kommer kunna hjälpa dig framöver till bland annat roligare matlagning.

Lansering av Knivbrev
Affärsidé

Knivbrevs™ affärsidé är att i första hand erbjuda en enkel och trygg tjänst för privatperson och restauranger dit man kan skicka in sina knivar som behöver slipas om med profesionell hjälp (Grundslipas). Genom att enkelt beställa hem ett Knivbrev™ får våra kunder “ändan ur vagnen” utan att behöva leta upp en bra knivslipare och vandra iväg ut på stan. Vi retunerar knivarna grundslipade, dvs. något ett brynstål aldrig skulle kunna klara av. Kort och gott tar vi vid där den vanliga knivvården inte längre ger tillräcklig effekt.

Vision

Att bli den ledan knivsliparen och knivåterförsäljaren via Internet

Målgrupp

Vi vänder oss brett, såväl till proffskockar som helt vanliga privatpersoner beträffande slipa knivar. Vi gör ingen skillnad på de dyra lyxknivarna jämfört med de billigare IKEA -knivarna. Går kniven att grundslipa om är det alltid billigare än att köpa en ny! Vi säljer dock endast knivar i den högre prisklassen och med bättre kvalité.

Knivbrev.se

Följ Knivbrev på Facebook och ta del av kampanjerbjudanden

Knivbrev