Garbergs vecka 1

Det har varit en fullspäckad vecka med spännande uppdrag här på Garbergs reklambyrå. Det har varit reseach, korr, ringa in rättigheter, kolla så att marknadskommunikationen är vederhäftig samt tillbörlig, plåtning , möte på möte på möte samt modellande…

Skribta, modell eller produktionsledare… Det var lite av varje då jag var med på plåtningen för NKs nya vårkollektion. Fotografen på plats var Martin Vallin. Han är och förblir en skön människa med otrolig energi och professionell approach. Några roliga dagar med mycket skratt men också en hel del att ta in för framtida jobb. Modellerna skulle bara fotograferas så att plaggen kom i fokus, inga ansikten, vilket bidrog till mitt inhopp som modell för en dag. En skjorta var för stor för den manliga modellen så jag fick skutta upp framför kameran och bidra med lite sköna poser. Martin Vallin fick sedan klippa in modellens haka på bilden för att inte mitt skägg skulle synas :) Ja ja, min kropp syns i allafall…haha.

IMG_2852

bild-4

Sara i receptionen bakade grymt goda semlor, här med en skön Garbergs design. Hur kan dom vara svarta? Jo, det är japansk kol…

bild-3

Nu är det en ny vecka och nya äventyr väntar med nya spännande kunder. Det kommer bli en hel det produktion den här veckan så timmarna kommer tyvärr gå lite för fort kan jag tänka mig. Nästa måndag är det tenta i marknadsrätt…amazing..

Den berömda NK-skjortan…Bild tagen av Martin Vallin.

NK_2013_02_14_CO0615[1]