Garbergs vecka 2

Tiden går allt för fort tyvärr och nu är praktiken snart över hos Garbergs reklambyrå. Det har varit en fantastiskt spännande och givande tid med en hel del olika projekt att mer eller mindre grotta ner sig i. Som jag skrev förra veckan så har det varit en del research, plåtningar, resursplanering och budgetering, men framförallt har det varit att bonda med Garbergs sköna team.

Synoptik har legat i fokus denna vecka och jag var där på plåtningen inför deras nya butiksmiljö som dom ska lansera inom kort. Pelle Bergström var fotografen som är något av en specialist på framförallt stilleben. Eftersom jag är väldigt fotointresserad själv så har man snappat upp både ett och annat hos de olika fotograferna dessa veckor – riktigt kul.

Fotografering

Pelle in action!

Förutom typiska produktionsledaruppgifter har jag även passat på att suga åt mig en hel del på kreatörssidan. Eftersom jag är väldigt kreativ själv så har jag svårt att gå förbi t ex indesign, photoshop, illustrator utan att lära mig ett och annat på vägen.

Upp och ner
Det har gått upp och ner i skallen på mig under tiden här, men det känns ändå bra att ha fått lite mer insikt i vad som väntas av en när man ska ut på byråerna och producera. Har även märkt att det jag sysslat med de senaste 10 åren inte är långt ifrån vad jag kommer syssla med den kommande 10, 20, 30 åren…
Tack
Mina goa arbetskamrater – Evelina och Bettan – på Garbergs tackar för hjälpen med NK projektet. Är dom inte för snälla. Nu blir det myskväll på bion, förmodligen något skräcktema om fästmön får välja…
Utsikt Garbergs
Hej då Garbergs för denna gång. Kommer sakna utsikten, de glada kollegorna och tempot. Vi ses igen!